Disse vurderer Norge

Publisert Sist oppdatert

I følge næringsmegleren Trude Thonhauge i Colliers er det mange butikkjeder som nå vurderer Norge og i hovedsak da Oslo som et alternativ. Hun viser til at både internasjonale aktører som Zara Home, NewYorker og DC vurderer Oslo som et alternativ.

Reelt alternativ– Vi synes jo at det er veldig hyggelig at Norge har seilt opp som et alternativ til både Stockholm og København. Aktørene kommer på befaring og vurderer dette som et reelt alternativ, og det ser også ut som om flere av dem kommer til å etablere seg her, sier Thonhauge.

Les også: Dette koster de dyreste butikklokalene

– Flere som vurdererRetailpartner er en av de aktørene som jobber mye med butikketableringer i Oslo. Ole Kristian Bekkedal, sier at det er flere som nå lukter på Oslo og vurderer byen som en aktuell kandidat.

– Et stykke å gå

Les også: Derfor satser vi på Økern

– Jeg tror imidlertid ikke at strukturen eller fordelingen mellom de store byene i Skandinavia har endret seg noe særlig, til tross for at dansk økonomi har vært dårligere de siste årene. Det er flere som vurderer Norge om dagen, men fra det til at de faktisk kommer hit er det et stykke vei å gå, sier Bekkedal.

Powered by Labrador CMS